مهدی آذری نویسنده کتاب «این زندگی برای چندماه اجاره داده میشود»، درباره چگونگی نگارش آن به «هنرآنلاین» گفت: «تا سن ۳۸ سالگى اقتصاددان بودم. از دانشگاه مختلف فارغالتحصیل شده بودم (پاریس ١١، صنعتى شریف و کیونگ هى) و مشغول تحصیل در دکترى اقتصاد سیاسى دانشگاه نورنبرگ آلمان بودم که احساس کردم سالهاست اسیر چارچوب خشک و پدرسالارانه علم هستم. آزادى در علم به شدت محدود شده و بیشتر همنشین قدرت دولتى و دانشگاهى شده است و اکنون در خدمت سرمایه و تجارت است تا بشریت. همهگیر شدن کرونا و عجز بشریت در مقابله با آن، کاملا نشان داد که علم از مسیر مردمىشدن خارج شده است. اما هنر و ادبیات آزادتر هستند و کمتر متاثر از قدرت، سرمایه و تجارت هستند. زیر یک لامپ معمولى با یک قلم و چند کاغذ هنوز میشود آثار مهم ادبى خلق کرد. نه ادبیاتخوان بودم و نه علاقهمند به تماشاى فیلم، اما تشنه آزادى ذهنى و خلاقیت بودم. در یک روز صبح سرد نوامبر تصمیم گرفتم داستان بنویسم و فیلم بسازم. که حاصل آن شد کتاب «این زندگى براى چند ماه اجاره داده میشود» و فیلم کوتاه «اپیلوگ». آینده علم براى من نگرانکننده است. آرزو دارم هنر و ادبیات روزى بتوانند همان اولویت علم را در جامعه داشته باشند.»
او همچنین درباره نوشتنِ سورئال توضیح داد: «به نظرم دنیاى سورئال واقعىتر از دنیاى رئال است. دنیایی که ما مدام تمایل داریم همیشه زیر دنیاى رئال خاک کنیم. دنیاى سورئال متنوعتر و هر فردی دنیاى فانتزى خود را دارد و بىنهایت وابسته به آزادى ذهنى است. یعنى به نسبت انسانها دنیاى فانتزى داریم که خود ثروتى بزرگ براى بشریت و ایجاد دموکراسى نوین آینده است. معتقدم که نیستى واقعىتر از هستى است و شاید روزی بشود که به جاى رفتوآمد به سیارات دیگر، رفتوآمد به نیستى هم محیا شود. همانطور که گفتم، سورئال و فانتزى محصول آزادى ذهنى هستند و بدین خاطر با آن احساس راحتى کردم.»
«کلینیک تخصصی ترنسپلنت رنجبران»، «مدیر کلینیک تخصصی ترنسپلنت رنجبران»، «تسخیر دنیا»، «چشم شاه کبیر»، «انسان بیریخت»، «جسم گشادم»، «حبس ابد»، «هیس هیس»، «اجزاء گریز از من»، «اتوبیوگرافی»، «برنامهریزی برای مرگ»، «آدم کامل»، «قتل یک عاشق»، «اجرای من»، «اعضاء داخلی»، «الو، عشقم!»، «خز روباره آبی»، «نجات»، «انسانهای قدیم»، «خلق خودآگاهی»، «کسب وکار توزیع عدالت»، «جاذبههای توریستی»، «او»، «تولید مجدد»، «الگوی جدید خودکشی»، «تهوع»، «اتفاقی»، «امانت»، «توسعه بسیار پایدار»، «زندگی واقعی من»، «پرفروشترین کتاب»، «رفاقت در مرگ من»، «اداره پلیس»، «لوح تقدیر»، «نوسانهای من»، «تراژدی مجادله»، «بیماری من»، «فیلتر»، «کافی شد»، «حباب کی بزرگتر است؟»، «حکم خلاص»، «اخبار اقتصادی»، «جلسه سری»، «معرفی»، «طرح شاهکار»، «من کیام؟»، «وداع»، «معاوضه عادلانه»، «حق بیمه»، «ایدهای کاملاً نو»، «پیشنهاد کاملاً حرفهای»، «شهرت»، «غده بدخیم»، «کارتن خوابها»، «قحطی گل»، «ساعت ۲۰:۵۴:۳۲»، «قاتل من»، «فرار مالیاتی»، «این صف، صف من نبود»، «فستیوال زیباترین رویا»، «رونمایی از نسخه جدید» و «شهر رنگی» عناوین ۶۲ داستان کوتاه فانتزی و سورئال این کتاب محسوب میشوند.
در بخش از داستان «خلق خودآگاهی» در صفحه ۶۹ آمده است: «نمیتوانستم باور کنم. کاملا مضطرب بودم. بعد از شصت سال، با بزرگترین شوک زندگیام روبهرو شده بودم. چه قدر آدم نادانی بودم که شصت سال از واقعیت شوکآور زندگیام بیخبر بودم. هیچ وقت فکر نمیکردم این اتفاق برایم بیفتد، آن هم در روزهای آخر عمرم. هر چه فکر میکردم، راه به جایی نمیبردم. چهطور شده بود که در این سالها، من به وجود چنین چیز عجیبی پی نبرده بودم. چیزی هم نبود که دور از چشم من باشد، هر روز در ارتباط نزدیک و صمیمانهای با آنها بودم.
هیچ فکرش را نمیکردم که از این راز زندگیام در یک عمل حراجی باخبر شوم. این حراجی، نقطه عطفی در زندگی من به وجود آورد و کمک کرد تا جهانبینی کاملا عمیقی پیدا کنم و با مفهوم خودآگاهی آشنا شوم. هر چند هفتهها برای افسردگی شدید در بیمارستان روانی بستری شدم، اما بالاخره به همت روانشناسان و پزشکان به فقدان خودآگاهیام پی بردم. این شوک آخر عمری، درسی به من داد که تصمیم گرفتم بهطور حرفهای روی خودآگاهیام کار کنم. میدانستم باید با خلق و بسط خودآگاهی، از ایجاد شوکی دیگر ممانعت کنم؛ چون در این سن بنیه و توانایی پذیرش هیچ شوک دیگری را ندارم. باید بیش از بیش آگاه باشم.»
????️ ۲۵ درصد تخفیف برای همهٔ کتابها با کد تخفیف TIR99
????️ تحویل رایگان در تهران
????️ ارسال با پست به دیگر شهرها