انتشارات روزبهان
انتشارات روزبهان را زنده یاد سید جلال فهیم هاشمی در سال 1356 تاسیس کرد.
امروز انتشارات روزبهان با انتشار بیش از 700 عنوان کتاب در فهرست بیست ناشر قدیمی ایران قرار دارد.
انتشارات روزبهان در عرصههای مختلفی چون: ادبیات، هنر، فلسفه، علوم سیاسی، علوم اجتماعی، تاریخ، روانشناسی، کودکونوجوان، طبیعت و جانوران، فنی و مهندسی، سینما، تئاتر، کتب مرجع و کتب ورزشی آثار متنوعی را منتشر و به دست خوانندگان خود رساندهاست.
در طول این سالها انتشارات روزبهان افتخار همکاری با بسیاری از بزرگان عرصۀ کتاب را داشتهاست، فرهیختگانی چون: نادر ابراهیمی، عباس میلانی، بهرام بیضایی، محمد قاضی، عبدالرحیم جعفری، صمد بهرنگی، غلامرضا امامی، خسرو حکیم رابط، سوابه فضایلی، محسن یلفانی، احمد دامود، مهندس مجتبی طباطبایی، دکتر احمد خلیقی، دکتر غلامرضا وزیری الهی، پرینوش صنیعی و …
انتشارات روزبهان میکوشد تا با جذب مولفین، مترجمین، محققین و پژوهشگران متخصص و زبده امکان تولید محتوایی درخور مخاطبین خود فراهم کند. استقرار گروه ویراستاران و تنظیم شیوهنامۀ اختصاصی برای انتشارات روزبهان از گامهایی است که برای اعتلای محتواهای متنی برداشته شدهاست. انتشارات روزبهان با اتکا به سابقه طولانی و با ارزش خود کوشیده است کتابهای مختلفی برای سلایق و گروههای سنی متفاوت فراهم کند.
تیم متخصص و کارآزموده واحد تولید انتشارات روزبهان در تلاش است تا با بهرهگیری از آخرین متد و دستاوردهای روز کتاب را به بهترین و آراستهترین شکل به مخاطب عرضه کند و این مهم را وظیفه خود میداند که شان و منزلت مخاطب خود در زیباییشناسی محصول را ارج نهاده و برای تأمین آن از چیزی فروگذاری نکند.
ما باور داریم که معجزه خواندن و فهمیدن همه را به هم نزدیکتر و زندگی را پرمعناتر میکند و به درک ما از جهان مفهوم دیگری میدهد. انتشارات روزبهان یکی از اعضای شرکت گروه توسعه فناوری نوروز است.
انتشارات روزبهان
تجربۀ کتاب متفاوت، تجربۀ متفاوت کتاب
وبسایت، فروشگاه اینترنتی و وبلاگ انتشارات روزبهان تنها پایگاههای رسمی موسسه روزبهان در فضای آنلاین هستند.
آزاده فهیم هاشمی، صاحب امتیاز وبسایت نشر روزبهان است. ماموریت این وبسایت، معرفی و فروش کتابهای نشر روزبهان و همچنین اعلام قیمت رسمی روزآمد آن کتابهاست.
حسابهای انتشارات روزبهان در شبکههای اجتماعی، تنها کانالهای رسمی ارتباط با مخاطبان هستند و در بازنشر مطلب و اخبار، باید منبع اصلی آن محتوا گفته شود.